14/11/2014

El passat 5 de novembre va tenir lloc a la Pedrera l’acte signatura de les noves Escoles Tàndem per al curs 2014-2015, que treballaran plegats durant 3 anys.

  • L’Escola Bàrkeno i el Mercat de les Flors
  • L’Institut Les Termes i l’Orquestra Simfònica del Vallés

L’acte va comptar amb les intervencions del Sr. Joan Mateo, Secretari General de Polítiques Educatives del Departament d’Ensenyament, del Sr. Germán Ramon-Cortés, president de la Fundació Catalunya-La Pedrera, de la Sra. Marta Lacambra, directora general de la Fundació Catalunya-La Pedrera, del Sr. Francesc Casadesús, director del Consorci Mercat de les Flors/Centre de les Arts del Moviment, del Sr. Jordi Cos Pedrol, president de la Fundació Orquestra Simfònica del Vallès, de la Sra. Isabel Castelló, directora de l’Escola Bàrkeno, del Sr. Jordi Monsó, director de l’Institut Rovira- Forns (Tàndem iniciat el curs 2013-2014) i va comptar amb la presència dels representants de tots els Tàndems que estan en funcionament.

Aquests nous Tàndems s’afegeixen als Tàndems iniciats anteriorment: als iniciats al curs 2013-2014 amb l’Escola Miquel Bleach i el Museu Nacional d’Art de Catalunya i l’Institut Rovira-Forns i la UAB. També, als iniciats al curs 2012-2013, formats per l’institut Apel·les Mestres amb el Parc Científic de Barcelona i també, l’escola Labouré amb la Fundació Tot Raval i l’Escola de Músics i JPC.

Cal destacar que aquest any han finalitzat els primers Tàndems que es van iniciar en el curs 2011-2012, formats per l’escola Poblenou amb l’ESMUC i l’Escola Mossèn Jacint Verdaguer amb el Conservatori Municipal de Música de Barcelona.

Més informació

Tàndem Escola Bàrkeno + Mercat de les Flors-Graner
Tàndem Escola Labouré + Fundació Tot Raval + Escola de Músics i JPC
Escola Miquel Bleach + MNAC
Tàndem Escola Mossèn Jacint Verdaguer + Conservatori Municipal de Música de Barcelona
Tàndem Escola Poblenou de Barcelona + Esmuc
Tàndem Institut Apel·les Mestres + IrsiCaixa + Parc Científic de Barcelona
Institut Rovira-Forns + UAB