07/05/2012

La Cantània és una activitat organitzada per L'Auditori, per alumnes de 2n i 3r cicle de Primària, en què cada any s'estrena una cantata per a 9 instrumentistes i un gran cor. L'escola Mossèn Jacint Verdaguer fa tres anys que hi participa amb els alumnes de 4t.

Per poder formar-ne part, cal que els alumnes amb els seus mestres de música preparin el repertori del concert (cada escola té el disc per poder treballar sobre les parts instrumentals des de 6 mesos abans).

Els alumnes de 4t, de l'escola Mn. Cinto, han assajat molt i han aprés les cançons de 50 milions de segons sota la direcció de les professores de música Paula i Carla. Enguany, en el marc de projecte Tàndem, l’Eulàlia Ara, professora de cant del Conservatori Municipal de Música de Barcelona, ha col·laborat amb elles per a polir la tècnica de cant coral dels nens i les nenes.

Els alumnes de 4t expliquen: "Hem participat en la Cantània junt amb altres escoles i una gran orquestra. Ha estat magnífic sentir que les nostres veus formen part d'aquesta gran obra". I els pares i les mares ho han pogut gaudir: "Nosaltres després d'aquesta experiència tenim moltes ganes de continuar cantant". 

Per a més informació: Cantània

 

Més informació

Tàndem Escola Mossèn Jacint Verdaguer + Conservatori Municipal de Música de Barcelona