02/01/2013

El dimecres 12 de desembre, s'ha celebrat el festival de Nadal de l'escola Labouré. Durant tot el primer trimestre, les professores de música  juntament amb els tutors i tutores de l'escola i els professionals de l’Escola de Músics i JPC, han preparat el concert conjuntament, en el marc del projecte Escoles Tàndem.

Enguany, s'ha fet un treball transversal des de totes les assignatures per a preparar el concert. S'han treballat els balls, les cançons i l'acompanyament de les nadales amb instruments Orff. A més a més, des d'aquesta col·laboració s'han treballat, també, les actuacions de la coral de petits, la coral de grans, i la coral de mestres. Aquesta darrera coral és una activitat nova d’aquest curs, inclosa dins el projecte Tàndem. Totes les actuacions han comptat amb l'acompanyament instrumental de  tres músics de L’Escola de Músics.

Com a novetat, uns quants alumnes d’ESO, hi han participat  cantant la cançó “És un desig” i tots els assistents han pogut cantar-la amb ells gràcies a què la lletra de les cançons s'ha  projectat a la pantalla de l'escenari.

Més informació

Tàndem Escola Labouré + Fundació Tot Raval + Escola de Músics i JPC