27/04/2017

El tàndem Escola Bàrkeno + Mercat de les Flors ha viscut una setmana cultural molt intensa, que ha tingut la dansa i el moviment com a eix central de totes les activitats.

La setmana ha començat amb l’activitat “Balla’m una sensació”. En ella, la coreògrafa Laia Santanach expressava amb moviments corporals aquelles paraules, frases o fins i tot estrofes de cançons que els alumnes li anaven dient.

Dimarts estava previst el ball d’una gran sardana de germanor entre els alumnes de 1r ESO i 6è de Bàrkeno amb d’altres de l’EBM Collserola, de només 2 i 3 anys, i l’Institut Montjuïc, també de 1r d’ESO. L’activitat es va haver d’ajornar per mal temps, tot i que es preveu celebrar-la en el futur. Cada centre ha estat treballant la sardana a les seves respectives sessions de música.

El dia final, alumnes de P3 a 2n han participat barrejats en diferents tallers de dansa i moviment de mitja hora de durada, que es basaven en temàtiques diverses: percussió, el fons del mar, dansa oriental, papallones de flamenc i el cos com a objecte.

Al mateix temps, els alumnes de 3r a 6è han visitat els tallers que els estudiants de l’Institut del Teatre havien preparat a la plaça Margarida Xirgú.

Més informació

Tàndem Escola Bàrkeno + Mercat de les Flors-Graner