08/06/2017

Neurociència: cal un nou paradigma de l'aprenentatge? és el títol de la conferència a càrrec de David Bueno, que el Tàndem Escola Mossèn Joan Batlle + CEAB va organitzar a la Biblioteca Comarcal de Blanes el dia 7 de juny.

David Bueno és divulgador de prestigi, doctor en biologia, investigador, professor de genètica a la Universitat de Barcelona i defensor de l’educació com a eina per ajudar a créixer en dignitat. La seva trajectòria professional i acadèmica està centrada en la genètica del desenvolupament i la neurociència, i en la seva faceta docent, ha publicat nombrosos llibres divulgatius, publica al blog “Educar avui”, col·labora en diferents mitjans de comunicació i també ha estat autor de llibres de text de primària, secundària i batxillerat.

Amb aquesta iniciativa, el projecte Tàndem va superar els límits tant de l’escola com del centre de recerca, i segueix treballant per apropar la seva activitat pedagògica a la ciutadania. La conferència va tenir molt bona acollida de públic.

Més informació

Tàndem Escola Mn. Joan Batlle + Centre d'Estudis Avançats de Blanes-CSIC
David Bueno