18/10/2016

L’escola Tàndem Mossèn Joan Batlle amb el CEAB comença el segon curs pedalant plegats, amb l’objectiu de seguir ajudant a transformar l'escola. Aquest curs, es volen consolidar les accions que van arrencar el curs passat i realitzar noves propostes amb tot el claustre de l’escola.

  • La formació al professorat, aquest primer trimestre, es proposa el disseny d’un projecte per a cada curs que lligui el contingut de medi amb el de llengües (català, castellà i/o anglès). Inclourà tant qüestions metodològiques com formacions específiques de medi a càrrec de vuit investigadors del CEAB. Tots els projectes seran inclusius i es dissenyaran per atendre la diversitat cognitiva.
  • Aquest segon any, es continuaran treballant les sortides amb els alumnes. Estaran relacionades amb els àmbits de recerca dels investigadors del CEAB, integrant els tres sistemes aquàtics amb els quals es treballa al centre: rius, estanys i mar. Aquestes sortides “Tàndem”, seguint amb l'objectiu de sostenibilitat marcat pel projecte Escoles Tàndem, es duran a terme en llocs propers (riera d’Arbúcies, estanys de Tordera, desembocadura de la Tordera, Cala St. Francesc…) i es prepararan de forma conjunta amb els mestres de l’escola.
  • Finalment, es presenta una novetat que fa molta il·lusió a tot l'equip Tàndem. L'escola estrena una nova Aula. Aquesta estarà adaptada a les necessitats actuals de l’ensenyament, on els alumnes són participants actius del seu propi aprenentatge. Es busca crear un entorn adequat amb diferents espais per treballar de forma individual, en grup i col·lectiva. Properament, es treballarà amb noves dinàmiques especialment dissenyades per aquesta aula.

Per a més informació podeu visitar el CEAB a les escoles 

Més informació

Tàndem Escola Mn. Joan Batlle + Centre d'Estudis Avançats de Blanes-CSIC
Claustre de l'Escola Tàndem Mn. Joan Batlle + CEAB preparant el nou curs