28/12/2014

Natures mortes de Zurbarán de la col•lecció del Museu Nacional d’Art de Catalunya amb les creacions de l’alumnat de 2n i 3r

Aquest trimestre, dins del Tàndem escola Miquel Bleach i Museu Nacional d’Art de Catalunya, els alumnes de cicle inicial i mitjà d’educació infantil han fet una activitat d’exploració sensorial i plàstica, relacionat amb el currículum de medi i d’educació visual i plàstica, centrada en la forma i el color d’alguns fruits de tardor. A partir de les col·leccions del museu s’ha iniciat un apropament al tema des de l’art, en què l’alumat s’ha preguntat: Com han representat els artistes aquest subjecte? Com apareix a les pintures del museu?

L’observació d’algunes natures mortes de la col·lecció d’Art del Renaixement i del Barroc han fet que l’alumnat es fixi en el tipus d’objectes i els animals que apareixen sovint en aquestes representacions. Com a activitat de síntesi, cada grup ha interpretat de manera singular el tema, creant les seves natures mortes a partir de diferents tècniques artístiques.

Si voleu saber-ne més, consulteu el bloc del projecte

 

 

 

 

 

Més informació

Escola Miquel Bleach + MNAC