27/03/2014

Els alumnes del Tàndem escola Mossèn Jacint Verdaguer han rebut la visita dels estudiants de primer curs del Grau d’educació de l’escola Blanquerna. Aquests han pogut veure una mostra de la feina feta a l'escola des del Tàndem amb el Conservatori Municipal de Música de Barcelona. En acabar l’activitat musical, la professora de la Blanquerna Imma Gómez ha donat la seva opinió sobre la iniciativa educativa de les escoles Tàndem:

“Quan vas de visita en segons quines escoles del país et reconcilies amb el món i tornes a creure que l’educació pot fer-ho gairebé tot possible.

Més enllà de les conselleries t’adones que hi ha moltes persones que creuen tossudament en el que fan, dedicant moltes més hores i molts més esforços dels que mai no veuran recompensats en el seu sou ni en el reconeixement social que rebran… Vocació i professionalitat és el que hi hem trobat.

Hi hem trobat harmonia, calidesa, pau, treball, música, vida… Sort en tenim –mai no els ho agrairem prou- de les persones que calladament i obstinadament creuen que un món millor és possible.”

Més informació

Tàndem Escola Mossèn Jacint Verdaguer + Conservatori Municipal de Música de Barcelona