08/10/2013

S’ha donat el tret de sortida als Tàndems que comencen el curs 2013-2014. Aquests nous Tàndems, que treballaran plegats durant 3 anys, s’han presentat a La Pedrera i estan formats per:

  • L'escola Miquel Bleach i el Museu Nacional d'Art de Catalunya.
  • L’INS Rovira-Forns i la Universitat Autònoma de Barcelona.

L’acte ha comptat amb la presència de la Sra. Irene Rigau, Hble. Consellera d’Ensenyament, Germán Ramón-Cortés, president de la Fundació Catalunya-La Pedrera, Marta Lacambra, directora general de la Fundació Catalunya-La Pedrera, Miquel Roca, president del Museu Nacional d'Art de Catalunya, Pilar Dellunde, vicerectora d'Investigació  de la Universitat Autònoma de Barcelona  i representants de tots els Tàndems que estan en funcionament.

El curs 2011-2012 es van iniciar els Tàndems formats per l’escola Poblenou i l’Esmuc per una banda i l’escola Mossèn Jacint Verdaguer i el Conservatori Municipal de Música de Barcelona per l’altra. I el curs 2012-2013 es van iniciar els Tàndems formats per l’escola Labouré i la Fundació Tot Raval i l'Escola de Músics; i l’INS Apel·les Mestres i el Parc Científic de Barcelona.

Més informació

Tàndem Escola Labouré + Fundació Tot Raval + Escola de Músics i JPC
Tàndem Escola Mossèn Jacint Verdaguer + Conservatori Municipal de Música de Barcelona
Tàndem Escola Poblenou de Barcelona + Esmuc
Tàndem Institut Apel·les Mestres + IrsiCaixa + Parc Científic de Barcelona
Institut Rovira-Forns + UAB