19/12/2013

La comunitat educativa de L'escola Miquel Bleach ha celebrat el seu espectacle de Nadal a la sala Oval del Museu Nacional d'Art de Catalunya (MNAC), en el marc del projecte Escoles Tàndem.

La celebració de l’espectacle de Nadal ha sigut una oportunitat perquè alumnes, famílies i amics de l’escola es reunissin per primera vegada tots junts al MNAC.

Amb el títol "Vine al Museu", les cançons i coreografies de l'espectacle que l'alumnat i l’equip de mestres han presentat estaven inspirades en diferents obres d'art del MNAC. L’escola està treballant conjuntament amb el museu per convertir l'art en l'eix transversal del seu projecte educatiu.

Així, l'alumnat de P5 ha investigat i treballat l'escultura "Gran ballarina" de Pablo Gargallo. Els alumnes de cicle inicial han treballat al voltant de l'obra "La sega" de Vayreda. Les classes de tercer i quart de Primària, "El Sena" de Pere Ysern. I, el cicle superior ha investigat i treballat la fotografia "El born", de Xavier Miserach.

Un cop finalitzat l'espectacle a la sala Oval, els familiars i els amics s’han dirigit a les diferents sales del MNAC per tal de veure de prop les diferents obres d'art i conèixer, a partir de les explicacions dels alumnes, el treball que es s’ha fet per tal de dur a terme el projecte Vine al Museu!

Més informació

Escola Miquel Bleach + MNAC